НОВИНИ

Чуйте песента "Вълшебен ден", която ще ни представи на Детската Евровизия

Във видеото към песента участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките Лидия Ганева е облечена с тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
09:51, 02.10.2016
19849
Чете се за: 01:02 мин.
Още

Песен с послание за мир, а не войни. Текст, който стига до всеки от нас. Връща ни към вярата в чудеса и припомня, че трябва да се обичаме и да приемаме всеки независимо от различията ни. За това и във видеото към песента са представени над 20 деца, с изявен талант.

Лидия Ганева - Като някои свиреха на китара, други бяха фокусници, други рисуваха, играха балет. Беше всичко много интересно, когато го снимахме. Клипа е много е интересен и се надявам, като го гледат хората, да го харесат.
;

Песен създадена с много любов. Музиката и аранжиментът на „Вълшебен ден" е на Владимир Ампов-Графа, автори на текста са той и Илия Григоров.

Владимир Ампов Графа - Благодаря за възможността и за поканата, за мен е чест да го направя. С много любов го направих и самата песен се роди от раз.
;
Лидия Ганева - Радвам се, че песента ми вече не е тайна, защото преди, когато си вървях по улицата не можех да си я пея така. Тя ми се забиваше в главата и ми беше много гадно. Но сега ще мога да си я пея от край до край.

След по-малко от 50 дни Лидия ще представи страната ни с песента "Вълшебен ден" в 14-то издание на песенния конкурс Детска Евровизия, на 20-ти ноември в малтийската столица Валета. Само за няколко часа днес хиляди вече чуха песента в интернет.

;
Руми Иванова, музикален педагог на Лидия, "Арт Войс Център", Пловдив - Аз съм възхитена от Графа, не го познавах преди тази наша среща. Възхитена съм, че прие нещата толкова присърце, толкова по човешки и професионално подходи.

Беквокалите за песента записаха децата от музикалната школа "Арт Войс Център" в Пловдив, в която пее и Лидия.

;

Вижте още:

Ето как беше заснет видеоклипа към песента на Лидия "Вълшебен ден"

Отблизо животът на Лидия, нейното семейство и приятели

Лидия Ганева превзе сърцата на журито и зрителите

Лидия Ганева с първа благотворителна изява

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реставрират шедьовър на средновековното изкуство в Краков
Реставрират шедьовър на средновековното изкуство в Краков
 Пристанище Варна е затворено за маневри на всички кораби
Пристанище Варна е затворено за маневри на всички кораби