НОВИНИ

Даниела Дариткова в "Панорама": ГЕРБ се променя към добро

Важното беше да приемем промените в устава на партията, дневният ред беше обявен, имаше обсъждания и в общинските структури. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в студиото на "Панорама".

bnt avatar logo
от БНТ
21:20, 12.07.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

По думите ѝ партията се променя и трябва да се отчете, че се налага да бъдат променени част от политиките, за които се говореше през последните месеци, които се свеждаха до тежки битови ситуации, каза тя.

Дариткова допълни, че ГЕРБ се вслушва в гласа на обществото. Тя беше категорична, че искреността ще бъде оценена от българския избирател. Това че българите ни дават доверие, ние се справяме и търсим варианти да се променяме към добро. Трябва да търсим друг облик, който да вдъхне отново доверие на местния вот, каза Дариткова.

ПП ГЕРБ още 2017 г. внесе предложението за сваляне на субсидията на 1лв., тогава не бяхме подкрепени, каза Дариткова и допълни, че нямат намерение да отменят така приетия размер на субсидията.

Относно машинното гласуване Дариткова каза, че много държави са се отказали от него, а само 3 държави ползват различни форми на машинно гласуване.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Свиленски в Панорама: На обществото му писна от тангото на ГЕРБ
Георги Свиленски в "Панорама": На обществото му писна от "тангото на ГЕРБ"
БАБХ потвърди огнище на Африканска чума при домашни свине в Бургас
БАБХ потвърди огнище на Африканска чума при домашни свине в Бургас