НОВИНИ

Даниъл Крейг възнамерява да се завърне в ролята на Джеймс Бонд

Въпреки слуховете, че британският актьор Даниъл Крейг ще преустанови изявите си във филмите за Джеймс Бонд след четири участия, той е бил убеден още веднъж да изиграе ролята на агент 007, съобщава Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
23:07, 04.04.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още
даниъл крейг възнамерява завърне ролята джеймс бонд

Крейг получил новата оферта, след като много успешно работил напоследък с продуцентката на филмите за Бонд, Барбара Броколи, в театралната постановка "Отело". Критиката прие възторжено спектакъла, представен пред публиката в Ню Йорк.

В момента дуетът сценаристи Нийл Първис и Робърт Уейд, който написа няколко сценария за ленти на Джеймс Бонд, работи над следващия филм за агент 007. Продукцията ще тръгне в мига, в който Крейг даде съгласието си за ново участие.

Понастоящем 47-годишният актьор е вторият по "бондовски стаж" в шпионската сага. Той се въплъти в първата си роля преди 11 години. Рекордьор засега е Роджър Мур, който игра агент 007 в продължение на 12 години в рамките на седем филма.

През 2015 година Крейг беше доверил, че би предпочел да си среже вените, вместо отново да участва в роля на Джеймс Бонд, тъй като снимките страхотно го изтощавали. Но през 2016-а актьорът изтъкна, че да играеш агент 007 е най-добрата работа на света.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Съветът за сигурност на ООН се събира заради химическата атака в Сирия
​Съветът за сигурност на ООН се събира заради химическата атака в Сирия
Номинации за наградите Аскеер 2017
Номинации за наградите "Аскеер 2017"