НОВИНИ

Дариуш Новак е енергетик на годината

Дариуш Новак, ръководител на направление “Инженерно осигуряване” на АЕЦ "Козлодуй" "Eнергетик на годината” за работата си по удължаване на срока на експлоатация на Пети и Шести блок на централата. Отличието на Българска браншова камара на енергетиците му беше връчено днес на Деня на енергетика, съобщиха от АЕЦ.

дариуш новак енергетик годината
bnt avatar logo
от БНТ
18:46, 22.06.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Почетни статуетки и грамоти получиха изявени професионалисти, заслужили званието “Най-добър” в различни направления. Водещи критерии при определянето на призьорите са високи резултати в работата и прилагане на ефективни и нестандартни подходи при решаването на деловите задачи.

За първи път през 2019 г. бе присъдена награда за колективен принос в категория “Безопасността преди всичко”, учредена с цел да бъде насърчено създаването и развитието на положителна култура на безопасност на работното място. Носител на новото отличие стана колективът на сектор “Експлоатация на електрооборудване” към направление “Експлоатация”.

Призове бяха връчени и от три неправителствени организации, работещи в подкрепа на атомния отрасъл на България – сдружение “Жените в ядрената индустрия – България”, Българско ядрено дружество и Съюз на ветераните в ядрената индустрия, както и от ВЕЦ “Козлодуй” в категорията “Най-добър оператор на хидроцентрала”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Русия днес е ден на паметта и на скръбта
В Русия днес е ден на паметта и на скръбта
Безпаричието причинява мигрена и язва на стомаха
Безпаричието причинява мигрена и язва на стомаха