НОВИНИ

Делян Пеевски: Нямам нищо общо с военната индустрия

По повод публикации в различни медии депутатът от ДПС Делян Пеевски разпространи отворено писмо до медиите. В него той заявява, че няма и няма да има нищо общо с дружества от военната индустрия.

делян пеевски нямам нищо общо военната индустрия
bnt avatar logo
от БНТ
19:38, 21.08.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

„За разлика от тиражирането на тези и други подобни откровени лъжи в някои медии, дейността на оръжейните търговци и предприятия подлежи на контрол от държавата, така че всеки евентуален интерес, сделка или съответно собственост в тази сфера, лесно могат да бъдат проверени”, отбелязва Пеевски.

Той заявява, че: „намесването ми в подобни нелепи сценарии, очевидно е продиктувано от стремежа за отклоняване на вниманието на обществото от неправомерните цели на група от лица, действията, на които са чест обект на разследвания в медиите, в които имам собственост – включително разследвания и публикации във връзка с източването на КТБ и продължаващото разграбване на активите, придобити с пари на вложителите в нея"

Пеевски твърди, че никога не е посещавал оръжейни изложения в Индия, Судан, Катар, Дубай или където и да е другаде и не е предлагал каквато и да е военна продукция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
САЩ спират временно да издават неимиграционни визи за руснаци
САЩ спират временно да издават неимиграционни визи за руснаци
Ремонтът на Коматевско шосе в Пловдив е на финала
Ремонтът на Коматевско шосе в Пловдив е на финала