Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път и благодари, че е жива, след свръхдозата наркотик, която едва не я уби преди две седмици, предадоха световните агенции.

© снимки: БТА / АРХИВ

"Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми!", заяви звездата, като не пропусна да изрази своята дълбока признателност към всички фенове, оказали подкрепа в този труден момент от живота ѝ. Ловато отдаде заслуженото и на медицинския персонал от болницата Сидърс-Синай в Лос Анджелис, спасил живота ѝ на 24 юли.
Деми отмени свой концерт в Атлантик сити, предвиден два дни след хоспитализацията ѝ.

​Певицата Деми Ловато се възстановява в болница заради свръхдоза

​Певицата Деми Ловато се възстановява в болница заради свръхдоза

Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като изглежда е приела свръхдоза наркотик, съобщават светов...

Тя намекна, че в скоро време няма да се появи пред публика. "Имам нужда да се съсредоточа върху здравето си и да се справя със зависимостта си!", написа Ловато на своите 70 милиона последователи в Инстаграм.

Станала звезда на "Дисни ченъл" още от детството си, Деми Ловато се сблъска със сериозни проблеми, свързани с пристрастяването към наркотици, с депресивни състояния и хранителни разстройства на психична основа. След вестта за свръхдозата, на която стана жертва певицата, в нейна подкрепа се надигна вълна от съпричастност от страна на фенове и знаменитости, припомнят агенциите.