От "Демократична България" поискаха вицепремиерът Томислав Дончев, който отговаря за електронното управление да поеме отговорност за проблемите с винетките. Според тях не е достатъчно отстраняването на двамата служители на АПИ и на съветник на регионалния министър.

Преди дни от дясното обединение излязоха с призив за отстраняване на ръководството на Пътната агенция и поставиха въпроси към премиера.

Христо Иванов, "Демократична България": На нас премиерът трябва да ни каже лично какъв анализ има за отговорността за това, което се случи. Второ- ще бъдат ли понесени материални последици от страна на изпълнителите. Това, което аз искам да помоля Томислав Дончев, е да излезе и да даде своята оценка на този провал. Оставката на Томислав Дончев рано или късно този път ще стане логична и неизбежна, но на мен и на българските граждани ни трябват решителни действия за въвеждане на електронно управление.
Трима уволнени висши чиновници заради проблемите с електронните винетки

Трима уволнени висши чиновници заради проблемите с електронните винетки

Уволнения заради лошата организация с въвеждането на електронните винетки. Премиерът разпореди отстраняването на двама ръководители в Агенция Пътна ин...