НОВИНИ

"Демократична България" номинира архитект Борислав Игнатов за кмет на София

"Демократична България" издигна архитект Борислав Игнатов за кандидат за кмет на София. Представянето беше направено на Езерото с лилиите в Борисовата градина. Пълната листа с кандидатите за общински съветници на обединението ще бъде обявена след средата на септември.

bnt avatar logo
от БНТ
18:43, 15.08.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Професионализъм и характер - така в резюме от "Демократична България" обобщиха качествата на своя кандидат за кмет на София. Борислав Игнатов предложи в услуга на столицата опита си от Ню Йорк, Пекин и Москва. Той е роден през 1972 във Варна. От 3 години е председател на Камарата на архитектите в България. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Според официалната му автобиография е работил като архитект в Ню Йорк, Сиатъл и Хонконг.

Борислав Игнатов - архитект: Смятам, че тези практики, които съм научил, видял съм и съм изпитал лично по света, могат лесно да бъдат внедрени в България. Често се твърди, че нашият манталитет не го позволявал, че сме различни, че не сме Германия и Англия. Това е една огромна заблуда, която се тиражира от хората, които нямат интерес от това развитие.

Предстои Игнатов да представи програмата си в 5 основни сектора. Te са обединени от мотото за оптимизация на управлението и дигитална трансформация на Столичната община.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата започна проверка след пожара в Шишманци
Прокуратурата започна проверка след пожара в Шишманци
Продължават пожарите на остров Евбея
Продължават пожарите на остров Евбея