И политическото обединение "Демократична България" представи своята листа за евроизборите. Неин водач е Радан Кънев.

Обединението "Демократична България" включва "Да, България", "Демократи за силна България" и "Зелено движение". Водач е Радан Кънев от ДСБ, втори е Стефан Тафров от "Да, България", трета - Албена Симеонова от "Зелено движение".

Номерът на бюлетината е 13. Сред основните приоритети, които изтъкнаха кандидати, са европейско правосъдие, енергийна политика, мир и сигурност в Европа.

© снимка: АРХИВ
Радан Кънев, водач на листата на " Демократична България": България е малка единствено по икономически показатели, защото го няма откраднатото от управлението на ГЕРБ и ДПС, и на тройните коалиции преди това. И България може да бъде много голяма, ако се осмели. България може много повече в силна Европа. Пише го и го вярваме, но няма да приключа с това. Ще приключа с нещо друго, "Демократична България" може много повече, за да бъде България голяма в силна и единна Европа. Победа!

От "Демократична България" казаха още, че насърчават гласуването с преференции за техните кандидати. Слоганът им е "България може много повече в силна Европа!".

​Радан Кънев е водачът на листата на Демократична България за евроизборите

​Радан Кънев е водачът на листата на Демократична България за евроизборите

Радан Кънев ще е водач на листата за евродепутати на обединението "Демократична България", което включва ДСБ, "Да, България" и "Зелените". Радан Кънев...