НОВИНИ

Ден преди премиерата на "Под прикритие" - сезон 5

Само ден ни дели до завръщането на "Под прикритие" в ефира на БНТ. В неделя вечер, веднага след централната емисия "По света и у нас" започва петият, последен сезон на криминалната поредица.

Айше Сали
от Айше Сали
20:38, 19.03.2016
7908
Чете се за: 00:44 мин.
Още

За успеха на един сериал, безспорно най-важни са неговите зрители. "Под прикритие" е единственият български сериал, чиято многомилионна аудитория е в 184 държави, на три континента. В навечерието на премиерата знаем, че всеки първи епизод на култовата поредица е събрал пред екрана близо 400 000 зрители, а всеки сезон на "Под прикритие" е постигнал над 4,3 милиона гледания.

Повторенията на епизодите обаче са събрали 36 милиона гледания или близо 92% от всички български зрители и над 90% сред младата аудитория. Интересът към продукцията нараства като от началото на сериала през 2011 г. до края на последния сезон те са се увеличили с 230 хиляди.

;

Внушителен е броят им в сайтовете за видеосподеляне. В интернет, последният сезон отново е събрал близо 4,5 милиона гледания, както и над 180 хиляди последователи във Фейсбук.

Само ден ни дели от завръщането на "Под прикритие" в ефира на БНТ. В неделя вечер ще видим любимите ни актьори във финалния сезон на сериала, който преобърна представите за качество на българския телевизионен пазар. Залогът за всеки от героите е как ще издържи на обратите на живота, кой ще оцелее и на каква цена доброто побеждава. Нови герои, промени в старите, дилеми и капани отново ще ни завладеят от екрана. Така че, не пропускайте премиерата! Веднага след централната емисия "По света и у нас".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
13 египетски полицаи бяха убити при атентат в Северен Синай
13 египетски полицаи бяха убити при атентат в Северен Синай
Изложба на орхидеи в Ботаническата градина към БАН
Изложба на орхидеи в Ботаническата градина към БАН