НОВИНИ

Деница Златева, БСП: Мая Манолова е печелившата кандидатура за София

Очакванията ни са, че Националният съвет ще подкрепи Мая Манолова за столичен кмет. Смятаме, че тя е печелившата кандидатура за София. Това заяви в ефира на "Денят започва" с Георги Любенов зам.-председателят на БСП Деница Златева.

bnt avatar logo
от БНТ
08:52, 15.09.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
Деница Златева, зам.-председател на БСП: През последните 4 години докато беше омбудсман, тя беше припозната от гражданското общество. За първи път институцията на омбудсмана има толкова висок, естествен рейтинг. Мая Манолова беше припозната от широк кръг и организации, и обществено активни личности. Тя може да обедини онези софиянци, които искат промяна - в начина на управление, в стила на управление.

Смятаме, че за тези 13 години е нормално да има умора, да са допускани грешки, така че има нужда от промяна, категорична е Деница Златева.

Деница Златева, зам.-председател на БСП: Аз лично се надявам в Русе, Ямбол, Смолян, в други областни центрове да имаме пробив, защото смятам, че тези градове заслужават едно ново управление, един нов подход към властта.

И още - какъв е коментарът на Деница Златева за новия ресор на българския еврокомисар Мария Габриел и какво предстои за България в новия мандат на Европейската комисия, вижте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Жители на столичния квартал Надежда излизат на протест
Жители на столичния квартал "Надежда" излизат на протест
Жена загина при взрив на бензиностанция в Добрич
Жена загина при взрив на бензиностанция в Добрич