Депутатът от БСП Станислав Владимиров гостува в "Още от деня" с коментар за критиките на левицата към съставите на ЦИк за предстоящите евроизбори, както и за скандалите във властта, довели до поредица от оставки.

Станислав Владимиров, БСП: Има много добър синхрон между ГЕРБ и ДПС за това как да бъдат разпределени представителствата на Районните избирателни комисии (РИК).

По думите на депутата, левицата като втора по големина политическа сила трябва да има повече представители в състава на РИК, а не това да е ДПС.

БСП доказа, че и извън парламента може да бъде много ефективна, категоричен е Владимиров.

Станислав Владимиров, БСП: Ние нямаме място в този парламент, където доста често ролята на задкулисието е много по-голяма.

Относно разследванията за имотите на председателя на КПКОНПИ, депутатът коментира, че засега все още съставът на комисията не може да се еманципира от тези, които са го избрали.

Станислав Владимиров, БСП: Големите скандали не тръгнаха от държавните органи, а от медии и медийни публикации.

Един човек се вади от парламента и се изпраща на оперативна работа в партийните структури, заяви Владимиров относно оставката на Цветан Цветанов.

Станислав Владимиров, БСП: Нормално е в БСП да има различни мнения, доста често и по остри сблъсъци. Но сблъсъкът в ГЕРБ между Цветанов и Борисов е много по-тежък и не знам дали те имат имунитет.

Вижте целия разговор във видеото!

Поредна проверка на терасата на шефа на КПКОНПИ

Поредна проверка на терасата на шефа на КПКОНПИ

Инспектори от столичния район Слатина започват проверка за законността на постройките на терасата на апартамента на антикорупционния шеф Пламен Георги...