По отношение на ареста на кмета на "Младост" нещата са "изключително притеснителни", коментира депутатът от БСП Иван Иванов - заради начина, по който се е извършил самият арест, по думите му - "зрелищният начин на този арест".

Иван Иванов, БСП: Това, дали тази госпожа е виновна или невинна, това ще го покаже съдебният процес.

Притеснява ни начина, по който се случи, обясни той.

Юлиан Ангелов, Обединени патриоти: От доста време нашите общински съветници в София алармират за нередности в управлението на "Младост" и се очакваше да има нещо, защото и сигналите, които са подавали нашите общински съветници, включително и за озеленяването в "Младост", което беше похарчени над 400 хиляди лева и то нецелесъобразно според нас, явно показваше, че има някакви дефекти в управлението на Младост и че има някакъв проблем.

Ангелов изрази надежда, че институциите ще направят всичко възможно и ще докажат дали това е така или не е така.

Данаил Кирилов от ГЕРБ: Тук иде реч за извършване на процесуално-следствени действия. Очевидно е било необходимо присъствието на задържаното лице, за да участва в извършването на тези процесуално-следствени действия.

По думите на Кирилов, когато се изнесе информация относно фактите и обстоятелствата ще има достатъчно данни да се прецени какъв е случаят.

След Великден пролетният политически сезон започва - новата парламентарна сесия ще бъде открита днес и ще продължи до лятната ваканция на народните представители - какви са приоритетните теми - вижте във видеото.