НОВИНИ

Десислава Атанасова: ГЕРБ сме доказали, че можем да поемаме ангажименти

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви в студиото на "Още от деня", че основното в програмата на партията остава икономическият ръст. Тя отрече предизборната им програма да е взета от Патриотичния Фронт. Според нея, ГЕРБ винаги изпълнява своите обещания.

bnt avatar logo
от БНТ
18:52, 07.02.2017
Чете се за: 00:51 мин.
У нас
Десислава Атанасова, ГЕРБ: "Разликата между големите политически послания, които са в голямата си част и просто обещания, с нашата програма е, че ние сме доказали, че каквото сме записали като акцент в предизборните си програми, винаги не сме пропускали своите ангажименти и винаги сме ги изпълнявали. И двамата мандата на ГЕРБ, сме доказали, че можем да поемаме ангажименти. Спазваме ги така както сме ги заявили. Имаме винаги ясни точни, кратки и изпълними приоритети, които се случват в рамките на управленския мандат."

Атанасова смята, че за да има ръст на доходите, трябва да има ръст и на икономиката.

Десислава Атанасова, ГЕРБ: "В нашата програма е заложен ръст на икономиката и съществува едно единствено число по отношение на средната работна заплата - 1515 лева. По отношение на суми за социални плащания и пенсии, не сме посочвали нищо конкретно, защото считаме, че когато има ръст на икономиката, тогава ще има и ръст на социалните плащания. Смятам, че подобни призиви, които звучат от "конгреси", на които си говорят на партийни другари и другарки, не само будят усмивка у мен, но сигурно и мнозина български граждани."

Тя категорично отрече от ГЕРБ да са "откраднали" предизборната си програма от Патриотичния фронт.

Десислава Атанасова: "ГЕРБ участва в политическия живот по-дълго от Патриотичния Фронт. Разликата между нашата програма и платформа, и тази на всички останали е, че когато българските граждани дадат своя вот и доверие за нас те очакват наистина промяна, но не имагинерна или във вид на перестройка. Ние сме сигурни как може да осигурим ръст на икономиката."


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Любомир Трайков
Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Любомир Трайков
Демонтираха пешеходна част на моста в село Басарбово
Демонтираха пешеходна част на моста в село Басарбово