НОВИНИ

Десислава Атанасова: В сигнала на ГЕРБ за „Цанков камък“ не се споменават имена

На брифинг в централата на ГЕРБ Десислава Атанасова заяви, че в сигнала, подаден от ГЕРБ към прокуратурата във връзка с „Цанков камък“ не се споменава името на лидера на БСП Корнелия Нинова. Атанасова продължи, че съпричастността на лидера на Столетницата е само в качеството ѝ на заместник-министър по онова време, който е отговарял за този сектор.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:58, 16.08.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
десислава атанасова сигнала герб цанков камък споменават имена

Десислава Атанасова заяви, че Корнелия Нинова е била уволнена като заместник-министър на икономиката и енергетиката, защото е имало „конкретни обвинения“ срещу нея.

Десислава Атанасова, депутат от ПГ на ГЕРБ: Корнелия Нинова твърди, че никога не е имала нищо общо с корупционни схеми, с подозрения и уволнения във връзка със съмнения за корупция, за това, че никога не е лъгала и че по време на управлението на Тройната коалиция изглежда не е била зам.министър, коментира народният представител. Според президента Първанов тогава, действията на премиера Станишев са закъснели, тъй като имало достатъчно данни, за да ѝ се потърси отговорност.
;

По казуса около хидровъзел „Цанков камък“ Атанасова отбеляза, че никой от групата на ГЕРБ не е твърдял, че има опасност за населението, защото само експертната оценка на прокуратурата може да реши нещо подобно.

Десислава Атанасова, депутат от ПГ на ГЕРБ: Липсата на политическа памет може да е извинение за левицата, но бих посъветвала г-жа Нинова да заведе дела и срещу още няколко човека- например, срещу ген. Решетников, който казва в писмо, че тя лъже и се извърта. Следващият- Румен Петков, който казва, че за Нинова лъжата е начин на мислене и поведение. И последно- нейният съпартиец доскоро г-н Гергов, според който истината не е приятел на г-жа Нинова.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Горска академия на хижа Узана
Горска академия на хижа "Узана"
Цветанов: В антикорупционния проектозакон на БСП има редица слабости
Цветанов: В антикорупционния проектозакон на БСП има редица слабости