НОВИНИ

Десислава Иванчева положи клетва като кмет на столичния район Младост

Десислава Иванчева положи клетва пред Столичния общински съвет. Тя обеща да се грижи за опазването на зелените площи в квартала, да провери всички разрешения за строеж и да сезира ДАНС заради сигнали за корупция в районната администрация. Те са получени от граждани, но какво е съдържанието им, кметът не разкри.

bnt avatar logo
от БНТ
19:06, 24.11.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Пред общината се събраха жители на квартала в подкрепа на Иванчева. В същото време собственици, инвеститори и строители поискаха оставката ѝ, защото според тях тя смята да води политика за решаване на проблеми с протести и напрежение.

Десислава Иванчева, кмет на р-н "Младост": "Аз работя за гражданите, ние сме заедно с гражданите и действително ще защитавам техните интереси и ще стоя зад тях и ще съм един добър адвокат. Всички, което е законово ще се спазва. Ако те имат някакво съмнение означава, че съмнение в техните документи или в начина на придобиване на земя".
Йорданка Фандъкова, кмет на София: "Ще работя с госпожа Иванчева, така както работя с всички останали кметове. Знаете много добре и в момента има кметове от различни политически сили".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Д. Митов: Искането на Ердоган за ревизия на Лозанския договор е притеснително
Д. Митов: Искането на Ердоган за ревизия на Лозанския договор е притеснително
Сменят електромери във Варна без предупреждение
Сменят електромери във Варна без предупреждение