НОВИНИ

Благотворителен коледен концерт на Фондация "Дарби"

Благотворителните инициативи около Коледа се увеличават значително, но има една акция, в която деца помагат на своите връстници. За девета поредна година от Фондация,,Дарби,, събра ученици и деца от градините, който пяха благотворително. Мястото на срещата- храмът Света Параскева, където вярата кара мечтите да изглеждат все по-осъществими.

Милена Кирова
от Милена Кирова
14:35, 16.12.2015
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

,,От деца за деца"- така естествено се подава ръка. Пламъкът, който носи топлината от предстоящите празници се разпалва често само от малките жестове- усмивка, прегръдка, скромен подарък. Деца,младежи и доброволци са тазгодишните творци на доброто. Без да очакват нищо в замяна. Просто така.

Светлана Недова: Растем в малко лош свят ако трябва да сме честни и доброто е малко, така че трябва да се борим за него.
Мария Арсова: Това ни прави истински, това ни прави хора.

Подаръци под елхата очакваха децата от дома в с. Дрен, тези от Центъра за настаняване от семеен тип в Ловеч и децата от дома в Луковит.

Бистра Илиева- Фондация ,,Дарби": Това, което искаме да направим е утрешното поколение на България наистина да бъде по-добро, да бъде съпричастно, да може да има милост в сърцата си, да знае, че даряването е онова, което ни прави да бъдем хора.

Събраните средства ще бъдат инвестирани в бъдещето- те ще се използват за обучение по изкуства на децата от домовете.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж плати глоба с над 2 кг жълти стотинки
Мъж плати глоба с над 2 кг жълти стотинки
ДПС няма да подкрепи Екатерина Захариева за правосъден министър
ДПС няма да подкрепи Екатерина Захариева за правосъден министър