НОВИНИ

Дейвид Духовни вече има своя звезда на "Алеята на славата"

Звездата от хитовите сериали "Досиетата Хикс" и "Калифорнийски разврат" Дейвид Духовни вече има своя звезда на "Алеята на славата" на булевард "Холивуд". Духовни, извесетен по цял свят с името на героя си агент Мълдър, е носител на престижните телевизионни награди " Златен глобус" .

bnt avatar logo
от Георги Петров
09:22, 26.01.2016
Чете се за: 00:24 мин.
Още

Духовни определи събитието като "сюрреалистичен момент" и благодари за оказаната чест. Актьорът наскоро пресъздаде ролята си на специален агент Фокс Мълдър в нов минисезон на "Досиетата Хикс". Феновете на култовия сериал докараха изключително високи рейтинги на първия от новите епизоди въпреки противоречивите критически отзиви.

Духовни е роден на 7 август 1960 година. Ролите му като агент Мълдър в "Досиетата Хикс" и като Ханк Мууди в "Калифорнийски разврат" са били отличени с награди "Златен глобус" за главна мъжка роля в телевизионен сериал. В допълнение към това Духовни е участвал в двата пълнометражни филма по "Досиетата Хикс" и в промоционалните интервюта около новите епизоди на сериала, изяви интерес към направата и на трети.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Меркел откри изложба, посветена на Холокоста
Меркел откри изложба, посветена на Холокоста
Издирват опасни затворници в Калифорния
Издирват опасни затворници в Калифорния