НОВИНИ

Дидо от D2 говори за любовта и музиката в "Извън играта"

Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ по БНТ HD ще бъде вокалистът на група „D2“ – Деян Каменов, по-известен като Дидо от „D2“. Фронтменът на бандата, която подгря „Бон Джоуви“ и „Аеросмит“ на концертите им в София, скоро изненада нежната половина от фенклуба си и мина под венчилото. Как един от най-желаните ергени от музикалната сцена „скъса“ с ергенския живот – зрителите ще научат тази събота (3-ти декември) от 22:00 часа.

Дидо от D2 говори за любовта и музиката в Извън играта
bnt avatar logo
от БНТ
14:32, 01.12.2016
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Пред водещата Люба Пашова Дидо ще разкрие любопитни подробности от личния си живот. Той ще сподели своето усещане как се разбира, че си срещнал голямата любов, ще разкаже как се е запознал с Юлия Кулиш, или Джули - както певецът галено нарича половинката си, както и за романтичната им „тайната“ сватба на плажа.

От семейство на няколко поколения инженери, Дидо следва смело музикалните си амбиции, въпреки, че като малък математиката му се е отдавала. Успешната му кариера на вокалист не е прецедент във фамилията, в която има и други представители с музикални заложби, сред които и по-малката му сестра Яна.

Очарователния и талантлив певец, чиято звезда изгря на сцената на телевизионно риалити предаване преди години, днес е водещ на единствения по рода си в българския ефир музикален рок конкурс - „Голямото рок междучасие“. Сценична партньорка във формата на „D2“ и БНТ, в който мерят сили начинаещи рок групи, е колежката му Миленита. Какви са впечатленията на Дидо от младите таланти и подробности от „кухнята“ на шоуто, което възражда рок културата – зрителите ще научат в събота вечер по БНТ HD.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота (3-ти декември) от 22,00 часа по БНТ HD!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мая Манолова открива изложба за деца, пострадали на пътя
Мая Манолова открива изложба за деца, пострадали на пътя
50 000 евро за центъра в Харманли след бунтовете
50 000 евро за центъра в Харманли след бунтовете