НОВИНИ

Димитър Байрактаров: В листите на Обединените патриоти има компрометирани хора

В студиото на "Още от деня" гост беше Димитър Байрактаров, който до преди няколко часа беше част от НФСБ и респективно от коалицията Обединени патриоти, но изненадващо реши да ги напусне. По думите му, решението е обявено на председателя на НФСБ още в петък вечерта, след като са провели разговор и той е изразил своето становище.

bnt avatar logo
от БНТ
18:54, 14.02.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
Димитър Байрактаров - независим кандидат за депутат: Не мога да участвам в изборите, когато в листите на коалицията Обединени патриоти са вкарани хора на избираеми места, на първи места, изключително компрометирано, публично известно компрометирани хора. Други пък са изобщо непознати и не се знае как са попаднали като водачи на листи при положение, че има доста качествени хора. Трети са доказано хора, които категорично не са взели някакво дейно участие като депутати в 43-тото Народно събрание, т.е. аз не мога да изляза с името си и да се превърна в един лъжец пред хората, пропагандирайки някаква идея, а знаейки че ще влязат някакви компрометирани хора, които не ги интересува изобщо тази идея и обещанията, които се хвърлят в публичното пространство.

На въпрос кои са тези компрометирани лица, Байрактаров отговори лаконично, че това са хора от партия "Атака" - публично известни компрометирани лица. "Не говоря с имена, защото не искам после да си губя времето по съдилища. Те са публично известни лица, които преди известно време се самопризнаха за виновни по няколко съдебни дела; лица, които вдигаха скандали къде ли не по обществени институции и сгради. Така, че те са достатъчно добре известни", уточни Димитър Байрактаров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Варна е на второ място в страната по чуждестранни инвестиции
Варна е на второ място в страната по чуждестранни инвестиции
Социалните служби проверяват условията, в които се отглеждат децата на гурбетчиите
Социалните служби проверяват условията, в които се отглеждат децата на гурбетчиите