НОВИНИ

Димитър Делчев е водещият кандидат на ДБГ за евроизборите

Председателят на Движение "България на гражданите" Димитър Делчев е предложението на партията за водач на листата им за евроизборите или за водещ кандидат, ако ДБГ се коалира за изборите с Демократична България.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
19:40, 11.03.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

17 март е датата за окончателно финализиране на преговорите с Демократична България за широко дясно обединение за Евроизборите, това казаха днес от Движение България на гражданите. В случай, че няма подписано споразумение, ДБГ ще започне действия по издигане на собствена кандидатска листа. Водещият кандидат е Димитър Делчев.

Димитър Делчев, председател на ДБГ: Задачата в тези евроизбори да постигнем успех е трудна, но много важна и смятаме, ДБГ и аз лично, да отворим два важни въпроса в рамките на тази еврокампания, без които не може.

Първо - ДБГ ще поеме отговорност пред избирателите, че ще работи за решаването на техните проблеми през инструментите на Европейския съюз и за премахването на статуквото на България като най-бедна страна в Евросъюза. И второ - Европейският съюз трябва да бъде реформиран и да бъдат премахнати двойните стандарти за стоките и храните.Останалите кандидати и посланията на партията за евроизборите ще бъдат представени в следващите седмици.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Две природни бедствия и терористичен акт бележат днешния 11 март
Две природни бедствия и терористичен акт бележат днешния 11 март
Кметовете на Созопол и Златица с обвинения за присвояване на общо 3 млн. лв.
Кметовете на Созопол и Златица с обвинения за присвояване на общо 3 млн. лв.