НОВИНИ

Димитър Главчев от ГЕРБ за фазата "Борисов-3"

Заместник-председателят на НС от ГЕРБ в предаването "Още от деня".

bnt avatar logo
от БНТ
19:23, 16.03.2016
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

В момента има управляващо мнозинство, не е подходящо според нас да има избори, парира Димитър Главчев въпроса на водещия ще има ли предсрочни избори. Димитър Цонев се позова на изследване на Института за дясна политика, където се твърди, че управлението е навлязло във фаза "Борисов-3" - ако "Борисов-2" е диалогичната фаза, то при "Борисов-3" ГЕРБ трябва да покаже, че има достатъчно сили да управлява дори и без ДСБ.

- На места на някои от колегите им се струва прекалена диалогичността на премиера Борисов. И не е, както виждате, много хора казват, че стабилността на управлението и на правителството се крепи на здравината на неговите нерви. Знаете, това се казва... Но той е показал, че има здрави нерви когато се налага. Така, че когато става въпрос за стабилност на държавата смятам, че няма друга алтернатива, - каза Димитър Главчев.

Всички български евродепутати без Светослав Малинов от ДСБ са обединени около мнението, че мониторинга на България вече е ненужен и няма полза от мониторинговия доклад, каза още Димитър Главчев по повод дискусията от деня в Европейския парламент.

Вижте във видеото цялото интервю с Димитър Главчев в "Още от деня".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Няма да има пълна забрана за къмпингуване в България, обеща Ангелкова
Няма да има пълна забрана за къмпингуване в България, обеща Ангелкова
Какви са очакванията на софиянци към бъдещия главен архитект
Какви са очакванията на софиянци към бъдещия главен архитект