НОВИНИ

Динко Вълев е задържан от полицията след побой над търговец

Динко Вълев от Ямбол беше задържан вчера от полицията в Първомай след като набил търговец на авточасти. Сигнал за случилото се е получен на телефон 112 около 19 часа в петък.

Калин Дацов
от Калин Дацов
10:45, 30.07.2017 (обновена)
Чете се за: 01:00 мин.
У нас
динко вълев задържан полицията побой търговец

27-годишен мъж е съобщил, че са му нанесени удари и му е счупен телефона след възникнал скандал. Веднага на място е изпратен полицейски екип, който е направил оглед и е разпитал свидетели. Предприети са оперативно-издирвателни действия по установяването и издирването на нападателя. Часове по-късно Динко е задържан в ареста с полицейска мярка.

По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди . Материалите по случая са докладвани в районната прокуратура.

"24 часа" съобщава, че след задържането Динко се е почувствал зле и е откаран в болница в Първомай, но по-късно е върнат в ареста, тъй като мярката му е увеличена на 72 часа. Адвокатът на Динко Марин Марковски обявил пред изданието, че няма доказателства клиентът му да е извършил престъпление и задържането му е незаконно.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Неизвестен стреля в клуб в Германия
Неизвестен стреля в клуб в Германия
ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти за първите сто дни на кабинета
ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти за първите сто дни на кабинета