НОВИНИ

Около 15.00 ч. възстановяват движението в тунел "Ечемишка"

Около 15.00 ч. днес се възстановява двупосочното движение в тунел "Ечемишка" на АМ "Хемус". Служебният премиер Огнян Герджиков, министърът на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов и членовете на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" ще присъстват на пускането на движението, съобщиха от пътната агенция. Днес най-вероятно ще бъдат съобщени и резултатите от проверката на състоянието на тунелите.

Александър Марков
от Александър Марков БТА
11:34, 13.02.2017 (обновена)
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

След приключването на следствените действия в тунел "Ечемишка" и работата на специално назначената от АПИ експертна комисия, която излезе с техническото решение за възможно най-бързото пускане на движението при осигурена безопасност, започна демонтиране на старата осветителна конструкция при 24-часов режим на работа.

Премахнати са 1625 стари осветителни тела. За гарантиране безопасността на движението е монтирано аварийно осветление със 108 LED осветителни тела. Всички дейности са изпълнение съгласно представения в АПИ проект от "Автомагистрали" ЕАД, който е съгласуван от ГД "Пожарна безопасност и защита на населението".

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жителите на Елин Пелин протестират срещу заселването на бежанци
Жителите на Елин Пелин протестират срещу заселването на бежанци
Започва ремонт на 3 детски градини и 2 училища в Русе
Започва ремонт на 3 детски градини и 2 училища в Русе