НОВИНИ

Дни на кариерата в Техническия университет

За 11-та поредна година Техническия университет в София провежда изложението на работодатели „Дни на кариерата". В продължение на два дни студентите ще се консултират с представители на водещи фирми в областта на телекомуникациите, машиностроенето и информационните технологии. Срещите помагат на студентите да изберат най-добрата комапния за професионалното си развитие.

Цанка Николова
от Цанка Николова
14:58, 25.10.2016
Чете се за: 00:31 мин.
Още
дни кариерата техническия университет

Три учебни корпуса в Техническия университет събират на едно място 101 компании, които представят своята дейност, стажантски позиции и работни места.

;
Проф. дтн инж. Георги Михов, ректор на ТУ-София: Ще има поне 101 въпроса "Защо искате да работите при нас?". И ще има поне 101 отговора: "Защото ние сме възпитаници на Техническия университет." Защото за нас успехът е традиция.
;

Форумът предизвиква компаниите да привлекат най-амбициозните хора в своя екип, а студентите - да се насочат към най-подходящата професия.

;
Тихомира, студент: - Полезно е да се осъществяват такива дни на кариерата, понеже студентите могат да се запознаят с изискванията на работодателите и какви критерии имат те.
Марко, студент: - Специалността, която изучавам, предвижда стаж след втората година и събирам информация, която може би ще ми помогне в бъдеще.
;

Дните на кариерата са пряката връзка между студенти и бизнес и възможност за реализация на младите специалисти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Есента е супер яка (ГАЛЕРИЯ)
Есента е супер яка (ГАЛЕРИЯ)
Насекомо с 414 крака откриха в САЩ
Насекомо с 414 крака откриха в САЩ