НОВИНИ

Кметът на Хасково Добри Беливанов няма да подава оставка

Кметът на Хасково Добри Беливанов, заяви в първия си работен след отпуска си, че няма да подава оставка. Рано сутринта градоначалникът пристигна в сградата на местната администрация. Беливанов няма намерение и да се откаже от членството в ГЕРБ. Той посочи, че близките до Делян Добрев, които са били назначени в местната администрация, са предложени от структурата и са били одобрени от самия него.

bnt avatar logo
от БНТ
12:26, 02.10.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Оставките на двамата заместник-кметове на Хасково са приети, но към този момент Беливанов няма да назначава хора на техните позиции. Във връзка с кризата в Хасково от БСП, също дават пресконференция. Говорят депутатите на червените от региона и председателят на областният съвет Емилия Масларова. В 18 ч. в Хасково ще бъде и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветан, заедно с областния координатор на партията в Хасковско Делян Добрев. Целта на срещата е на място Цветанов да чуе мнението на структурите от цялата област.

- Ще си дадете ли оставката?

Добри Беливанов: Все още не съм го получил като искане, би трябвало да си остана кмет. Това ми е и намерението. Предложението за назначаването на хората идва от ръководството на ГЕРБ, аз съм се срещал с тях. Прецених, че са добри специалисти и работих с тях.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Влизат в сила новите правила за синя и зелена зони в София
Влизат в сила новите правила за синя и зелена зони в София
От нашите пратеници: Каква е обстановката в Барселона след референдума
От нашите пратеници: Каква е обстановката в Барселона след референдума