Няма доказателства за сговор между предизборния екип на американския президент Доналд Тръмп и Русия. Това се посочва в окончателния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър, който беше представен публично. Интересът към документа е толкова голям, че той вече се превърне в бестселър.

Пикантни подробности като например реакцията на Доналд Тръмп при новината за назначението на Робърт Мълър за специален прокурор се съдържат в неговия доклад. "С мен е свършено", казал Тръмп и се свлякъл във фотьойла си в Овалния кабинет, пише в документа от над 400 страници.

Описаните събития от 2016 г. по време на предизборната кампания за президентските избори в САЩ изостриха любопитството. Издатели планират да публикуват книгата под авторството на Мълър, въпреки че и сега текстът е достъпен и може да бъде намерен безплатно на уебсайта на Министерството на правосъдието.

Най-бърза се оказа книжарница в Масачузетс, която започна да продава копия от доклада на Мълър, буквално часове след огласяването му.

Алекс Мериуедър, книжарница в Масачузетс: "Имаме печатарска машина отдавна и беше вълнуващо да видим как за пет или десет минути от нея излиза книга".

Друго професионално издание с доклада се рекламира в Амазон и вече се превърна в бестселър. Книгата се очаква да излезе от печат на 30 април на цена 9.20 долара.

Тръмп за доклада на Милър: Играта свърши

Тръмп за доклада на Милър: Играта свърши

Играта свърши! Така в стила на сериала "Игра на тронове" американският президент Доналд Тръмп коментира окончателния доклад на специалния прокурор Роб...