НОВИНИ

"Произведено в Америка" - новата кампания на Доналд Тръмп

Тази седмица Белият дом е под мотото "Произведено в Америка". Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че ще предприеме повече законови и регулаторни стъпки през следващите шест месеца в защита на американските производители и компании.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
08:53, 18.07.2017
Чете се за: 00:29 мин.
По света

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се качи в пожарен автомобил, произведен в Америка, паркиран пред Белия дом. После размаха стик за голф в Синята стая и си сложи каубойска шапка. В президентството бе изложен щанд „Произведено в Америка“ със стоки от всички 50 американски щата.

Доналд Тръмп, президент на САЩ: Американските работници, фермери, новатори са най-добрите в света, ние знаем това и трябва да изтъкнем техните способности. Вие създавате нашите домове, храните нашите семейства, защитавате нацията и обогатявате живота ни. Искам да направя така, че никога повече да не позволим други държави да нарушават правилата, да отнемат работата ни, да изцеждат благосъстоянието ни.

В сряда Тръмп ще направи официално изявление, в което ще подчертае колко е важно да се произвежда в САЩ, а в събота ще пътува до Вирджиния за церемонията по влизане в експлоатация на новия американски самолетоносач „Джералд Форд“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
18 000 пожара у нас от началото на годината
18 000 пожара у нас от началото на годината
Още три месеца извънредно положение в Турция
Още три месеца извънредно положение в Турция