НОВИНИ

ДПС представи предизборната си кампания пред Американската търговска камара

ДПС представи основните акценти в предизборната програма на среща с Американската търговска камара в България. От камарата дадоха добра оценка за програмата и подчертаха, че за да се преодолее бедността и демографската криза, са нужни чуждестранни инвестиции, както предвижда ДПС в предизборната си програма.

дпс представи предизборната кампания американската търговска камара
bnt avatar logo
от БНТ
19:04, 23.02.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

На срещата председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че ключът за решенията на бедността и демографската криза е либералната политика и инвестициите и ДПС има добри експерти за решението на тези проблеми и изрази своето желание предизборната програма на ДПС да стане програмата на България.

В своето изказване Йордан Цонев подчерта сходствата в съвпаденията с предизборната програма на ДПС и приоритетите на Американската търговка камара, като развитието на човешкия капитал и образованието, запазването на данъчната реформа и върховенството на закона. Цонев отчете като пречка пред чуждестранните инвестиции българските администрации и забавянето на процеса.

Борда на директорите на Американската търговска камара и ръководството на ДПС се споразумяха да подпишат меморандум поради сходствата между предизборната програма на ДПС и бялата книга на Американската търговска камара, който ще изготви Американската търговска камара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ГЕРБ официално представи водачите на листи в цялата страна
ГЕРБ официално представи водачите на листи в цялата страна
Един Синатра под тепетата
Един Синатра под тепетата