В студиото на „Панорама“ председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев отбеляза, че БСП е искала да поправи предложения от управляващите бюджет в качеството си на опозиция, която предлага реална алтернатива на управлението. Той определи бюджета за 2018 година ката фалшив и с цел да купи време на управляващата коалиция.

Той отбеляза, че БСП и ГЕРБ се различават идейно много, но има доказателства, че могат да застанат под обща позиция - като декларацията за българското председателство на Съвета на ЕС, например.

Драгомир Стойнев заяви, че на БСП се пада задачата да „брани демокрацията“, заради което се обявява против решения на Министерския съвет за финансиране, взети „на тъмно“.

Драгомир Стойнев, председател на ПГ на БСП: Всяка година се вкарва бюджет с подценен БВП, има актуализация и изведнъж идват големите приходи и излишъци, които не са реални. Трябва да се съсредоточим върху потенциала за икономически растеж.

Той отбеляза, че няма развита страна с плоско данъчно облагане. Макар че именно БСП го е въвело, той отбеляза, че политиката е процес и развитие.

Стойнев подчерта, че мораториумът върху новите лекарства е неправилен ход, който ще направи така, че от съвременните лекарства ще се възползват само богатите.

Драгомир Стойнев, председател на ПГ на БСП: Не може с финансови рестрикции да се ограничава правото на живот на хората.

Стойнев подчерта, че между ГЕРБ и БСП има множество разлики в сферата на образованието, здравеопазването, данъчното облагане.

Владислав Горанов: Партията се крепи на личности, но това не я прави лидерска

Владислав Горанов: Партията се крепи на личности, но това не я прави лидерска

В студиото на „Панорама“ министърът на финансите Владислав Горанов заяви, че не вижда нищо лошо в това да няма други кандидати за лидер на ГЕРБ освен...