БСП провежда националния си събор "Бузлуджа 2018". Музикалната програма в началото вече започна, а лошото време тази сутрин не успя да помрачи настроението на хилядите социалисти, събрали се на "Историческа поляна". Тази година мотото на събора е "За по-добър живот - нашата кауза е България", а повече за него коментира Драгомир Стойнев, член на Изпълнителното бюро на левицата и зам.-председател на ПГ на "БСП за България".

Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на "БСП за България": Днес започваме един разговор за бъдещето, защото най-важното е всяко едно младо семейство да може да сбъдва мечтите си в България. Днес ще бъде един хубав празник - няма да говорим за ГЕРБ, за това, което те са причинили на страната, ще говорим за бъдещето.

Драгомир Стойнев прогнозира, че през лятото премиерът Бойко Борисов ще се опита да направи някакви промени в кабинета, но няма да се получи, защото той вече е загубил доверието на хората.

За обществено обсъждане сред участниците в събора днес ще бъде разпространена и новата програма на левицата "Визия за България".

Целите на левицата коментира и Николай Бериевски -председател на младежкото БСП, повече подробности вижте във видеото!

Корнелия Нинова за „Визия за България“: Да сменим модела на управление

Корнелия Нинова за „Визия за България“: Да сменим модела на управление

В студиото на „Панорама“ лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира идеята, наречена „Визия за България“, като изтъкна, че целта ѝ е да се сложи край на...