НОВИНИ

Драгомир Стойнев: НДК е изцяло корупционна тема на сегашното управление

В "Панорама" Драгомир Стойнев изрази притеснението на левицата, че правителството все още няма управленска и законодателна програма. По думите му това са основните проблеми на българския парламент. Вместо да имаме единна консолидирана позиция за председателството на България на Съвета на ЕС, ние се занимаваме с ремонта на НДК, заяви Стойнев в "Панорама".

bnt avatar logo
от БНТ
21:31, 30.06.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на БСП: Искаме да бъдем коректив на това управление, но при липсата на политики, на законопроекти, за нас е трудно да се впишем в този ритъм. За нас проблемите са на хората - доходите, сигурността, за нас е важно образованието, здравеопазването. Във всяка една тема има скандали и тези скандали идват от управляващите.

Докато Деница Златева отговаряла за НДК проблеми не е имало, каза още Стойнев. И е хубаво, че тя не се е съгласила да работи, защото сега щяха да си измият ръцете с нея. Темата НДК е изцяло корупционна тема на сегашното управление, смята Стойнев.

Драгомир Стойнев: Самият Боршош казва, че върху него е имало безпрецедентен натиск и саботаж. Министърката Лиляна Павлова обяснява, че има забавяне в сроковете, т.е. имаме двупосочни действия, които идват от министър от ГЕРБ и от един председател на НДК, който принадлежи на ГЕРБ.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НС реши енергийният министър  да предложи мерки за развитието на ТЕЦ-овете
НС реши енергийният министър да предложи мерки за развитието на ТЕЦ-овете
Рокери от Пловдив и София се присъединиха към протеста в Асеновград
Рокери от Пловдив и София се присъединиха към протеста в Асеновград