Какви са аргументите на левицата в искането за вот на недоверие заради политиките в сектор "Здравеопазване" и какво се случва във вътрешните дела на партията - гост с коментар по тези въпроси в "Панорама" беше Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на БСП.

Ние предлагаме една цялостна идея за промяна в сектора, обясни социалистът.

Драгомир Стойнев зам.-председател на ПГ на БСП: Здравният министър Кирил Ананиев ни подхвърля една оферта от здравноосигурителен да преминем към застрахователен модел - уверявам ви, че тези модели не се приемат от никой.

Има бомба със закъснител с кадрите в здравеопазването, която ще дойде с бъдещото им пенсиониране. Здравето не е стока, в крайна сметка къде е пациентът, къде са кадрите, толкова много болници, има нещо сбъркано, категоричен е Стойнев.

Относно състоянието на левицата, той заяви, че БСП е един жив организъм, в който винаги е имало дебати, винаги е имало различни мнения и явно това е основата на демокрацията.

Вижте целия разговор във видеото!

Д-р Георги Йорданов: Новият модел за здраве може да закрие 140 общински болници

Д-р Георги Йорданов: Новият модел за здраве може да закрие 140 общински болници

БСП внася вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" 3 на тема здравеопазване. Какви са мотивите на социалистите и съгласни ли са предложенията на мини...