Това са 25 млн. лв , които управляващите не могат да намерят за новите иновативни лекарства, които да дадат на болните граждани. Ако нямаше пари в държавата, щяхме да се съгласим, но снощи на тъмно МС раздаде 700 млн. лв за всякакви проекти, от които може да се краде. Ние казахме на тези хора "държавата няма да се погрижи за Вас". Това каза в "Още от деня" Драгомир Стойнев - зам.-предс. на парламентарната група на "БСП за България", член на изпълнителното бюро на червената партия по повод по повод отхвърленият вот на президента. Вижте целия разговор във видеото.

Драгомир Стойчев: Този дебат е антихуманен. Няма полза от него. Срам ме е, че хората станаха свидетели на този дебат. ВОЛЯ гласува всяко едно решение, което се заповяда от ГЕРБ. Вече така функционира на българският парламент. С гласовете на човека, който има аптеки, грижи се за българските гражднаи, уж продава най-евтините лекарства, лишихме хората именно от надеждата, че могат да живеят било то месец, било то година.

За антикорупционния орган той коментира, че това е един Франкенщайн, натиск над опозицията и за неудобните хората.

НС отхвърли ветото на президента върху бюджета на НЗОК за 2018 г.

НС отхвърли ветото на президента върху бюджета на НЗОК за 2018 г.

Народното събрание преодоля ветото на президента върху бюджета на НЗОК за 2018 г. За бяха 126 депутати, против - 95 депутата, така текстовете от бюдже...