НОВИНИ

Дрехите и промените във външността издават кръшкачите

Ако подозирате половинките си в изневяра, вгледайте се в гардероба им - новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, пише в. "Сънди експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания. Анкетата е обхванала 600 потребители - 300 мъже и 300 жени, на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
15:57, 08.10.2017
Чете се за: 00:29 мин.
Още
дрехите промените външността издават кръшкачите

Съдейки по отговорите на "активните кръшкачи", червеното червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са убедителен признак, че жената слага рога на партньора си. Приятелката или съпругата пък може да е сигурна, че възлюбеният й се "заиграва" извън общото ложе, ако открие в гардероба му нов костюм.

Запитани какво се променя във външността им, когато изневеряват, 26 процента от кръшкачките отговарят, че на среща с любовника винаги носят червено червило, 17 процента залагат на предизвикателен колан с жартиери, а 15 процента - на обувки с високи токчета.

За сравнение - преди среща с любовницата 21 процента от мъжете се "поливат" с одеколон, 18 процента се бръснат, 14 процента вадят официалните обувки, а 5 процента се сдобиват с нов костюм.

Проучването разкрива още, че внушителните 71 процента от жените и едва 31 процента от мъжете харчат повече пари, за да се издокарат за среща с любовниците си, отколко заради настоящите си половинки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Освободиха шофьора, който блъсна вчера пешеходци в Лондон
​Освободиха шофьора, който блъсна вчера пешеходци в Лондон
Джереми Корбин разширява влиянието си
Джереми Корбин разширява влиянието си