НОВИНИ

Дубльор на Вин Дизел пострада тежко по време на снимките на „Бързи и яростни 9“

Дубльор на Вин Дизел в деветата част на култовата поредица „Бързи и яростни“ пострада тежко по време на снимки, съобщава „Контакт мюзик“. Мъжът е получил сериозна травма на главата падане от поне 10 метра височина на сета в студиата на „Уорнър Брос“ в Лийвсден, Хертфордшир.

bnt avatar logo
от БГНЕС
10:12, 23.07.2019
Чете се за: 00:27 мин.
По света
дубльор вин дизел пострада тежко време снимките бързи яростни

Очевидци разказаха, че секунди след падането на каскадьора Вин Дизел е бил при него. Актьорът бил особено развълнуван и се борил със сълзите в очите си, тъй като станал свидетел на инцидента. Каскадьорът паднал от балкон при заснемането на особено напрегната сцена от филма, въпреки че бил с предпазно въже.

„Мъжът трябваше да скочи от балкона, след което да увисне на въжето под него и да бъде спуснат на земята. Това обаче не се случи – вероятно заради проблем с въжето“, разказаха очевидци.

Продуцентите на „Бързи и яростни“ заявиха, че заради инцидента снимките на филма са спрени за ден. Каскадьорът е откаран за лечение в Кралската болница в Лондон.

Най-новите филм от поредицата с участието на Мишел Родригес, Чарлийз Терон и Джон Сена трябва да излезе по кината през 2020 година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сестри Стоеви продължават да се състезават за България
Сестри Стоеви продължават да се състезават за България
Кристиян Бойков е хакнал НАП, сочат събрани доказателства
Кристиян Бойков е хакнал НАП, сочат събрани доказателства