НОВИНИ

​Двама полицаи са ранени при скандал пред стадион "Васил Левски"

Двама служители на реда са пострадали при овладяване на скандал, възникнал пред стадион „Васил Левски“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:24, 24.02.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
​двама полицаи ранени скандал стадион васил левски

Към 11.30 часа днес в полицията бил получен сигнал за скандал, възникнал между две групи фенове на отборите на ПФК „Левски” и ПФК „ЦСКА” в района на бул. „Ситняково“ , близо до търговски център. По първоначални данни, при спиране на светофар, от два автомобила изскочили общо деветима, които започнали да трошат автомобилите на опонентите си.

На място светкавично пристигнали екипи на полицията. Благодарение на бързата им реакция разрастването на скандала е предотвратено. Част от участниците са леко пострадали, други опитали да избягат, но са задържани и отведени в столични полицейски управления. Работата по документирането на случая продължава.

Минути преди 12.30 часа, пред стадион „Васил Левски“ е възникнало сбиване между две големи групи, всичките фенове на ПФК „Левски“. При предприетите действия за овладяване на ситуацията са пострадали двама полицейски служители, по които били хвърлени предмети. Те са откарани в болница за оказване на медицинска помощ.

Част от участниците в скандала са задържани. Работата по установяването и на останали продължава.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Лейди Гага само с мениджъра си​ на церемонията за Оскар-ите
​Лейди Гага само с мениджъра си​ на церемонията за "Оскар"-ите
Големите имена на България - Райна Кабаиванска пред БНТ
Големите имена на България - Райна Кабаиванска пред БНТ