НОВИНИ

Двама загинаха при тежка катастрофа на пътя Пловдив - Карлово

Двама мъже загинаха на място при верижна катастрофа на пътя Пловдив – Карлово. Има и двама ранени, които са откарани в болница. Катастрофата блокира движението и затвори за три часа пътя Пловдив-Карлово. Полицията пренасочваше трафика по обходен маршрут през селата Царимир и Строево.

bnt avatar logo
от Сашка Пушкова
17:29, 30.08.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

По първоначална информация от полицията, инцидентът е предизвикан от червен Нисан с пернишка регистрация, който при изпреварване навлиза в насрещното движение и се блъска в идващия товарен бус. Шофьорът на буса и съпругата му, които са пътувал по посока Карлово, нямат наранявания.

Милян Николов
"Срещу мене се движи кола, която се движи плавно и започна да навлиза в насрещното движение срещу мене. Сварих да избягам, колкото сварих, колата натоварена с тон и половина желязо, не мога рязко да свия да бягам, колкото можах избягах, и ме закача отстрани, удря се в мойта гума, подпира мене, завъртам се аз, завърта се и той, втората кола го удря."

Водачът на четвъртия автомобил също е невридим.

Иван Тинков
"Не усетих почти нищо, имах късмет ще спазвах дистанция."

Линейка на „Бърза помощ” се оказва в района на катастрофата. Лекарите констатират смъртта на 54-годишния шофьор на пернишката кола и 26-годишния му спътник и откарват в болница двама от пострадалите. Няма опасност за живота им.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Верижна катастрофа в тунела край село Железница
Верижна катастрофа в тунела край село Железница
Започна стоежът на АМ Струма от Кресна до Кулата
Започна стоежът на АМ "Струма" от Кресна до Кулата