НОВИНИ

Дядовци избягаха от старчески дом за метъл фестивал

Двама германски пенсионери избягаха от старчески дом, за да присъстват на финала на прочутия метъл фестивал във Вакен. Двамата обаче са открити и за голямо тяхно неудоволствие, отведени в дома. Действието се е разиграло през почивните дни, съобщи германската полиция.

Фани Аронова
от Фани Аронова
18:56, 06.08.2018
Чете се за: 00:27 мин.
Още

Музиката, която си обичал на младини, обикновено остава в теб за цял живот. Казват, че при хеви метъла връзката е още по-силна. Явно това е накарало двама възрастни господа да се измъкнат тайно от старческия дом, където живеят и да се озоват на най-мащабния метъл фестивал в света.

Докато управата на дома алармирала полицията, охраната на феста ги открила сред посетителите. Те изглеждали замаяни, но нямали желание да си тръгнат. Все пак ги убедили. Старческият дом наел за тях такси, което било съпроводено от полицейска патрулка.

Иначе, освен малко конфискувани наркотици, на 29-ото издание на фестивала във Вакен не е имало сериозни проблеми, съобщи полицията и похвали посетителите за доброто поведение. Тази година мнозина от тях бяха недоволни, заради жегите и липсата на традиционната кал.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ новини: Музикалният избор на Мураками
ДРУГИТЕ новини: Музикалният избор на Мураками
Във Варна отваря врати първият дневен център за деца аутисти
Във Варна отваря врати първият дневен център за деца аутисти