НОВИНИ

Джамбазки: Проверките на Валери Симеонов трябва да бъдат похвалени

Дава добър личен пример Валери Симеонов с проверките по морето, все пак проблемите по Черноморието са отдавна. Това коментира в студиото на "Денят започва" евродепутатът Ангел Джамбазки.Неиздаването на касови бонов, фалшиф алкохол и редица други престъпление, са отдавна, това се нарушава от години. Начинанието на вицепремиера трябва да бъде похвалено, а не да се критикува, добави той.

bnt avatar logo
от БНТ
08:08, 17.08.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Джамбазки отбеляза, че не разбира протеста на хората в Слънчев бряг относно проверките.

Ангел Джамбазки, евродепутат: Какво значи протестът на хората в Слънчев бряг, че те протестират за правото да нарушават закони, все пак не сме го казали ние, законът казва какви са допустимите норми на шум, дори в курортите.

Той посочи, че на Запад се спазват регламентите и може би затова там всичко е по-успешно в тази сфера.

;

Евродепутатът бе категоричен, че имаме предимство при кандидатстването за преместване на Европейската агенция за лекарствата от Великобритания у нас след Брекзит.

Ангел Джамбазки, евродепутат: Имаме предимство в кандидатстването за Агенцията за лекарствата, понеже нямаме нито една европейска изнесена агенция, има защо да настояваме и то доста. Имаме и развита фармацевтика все пак. Ако успеем да издействаме преместване, ще привлечем и много чуждестранни фармацевтични компании у нас, ще се отворят и много нови работни места.

Той добави и че трябва да поискаме от ЕС и да се създаде Агенция за автомобилен транспорт и пътна безопасност, за да се защити нашия бизнес.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Станция Плана: 40 години от началото на сателитните комуникации у нас
Станция "Плана": 40 години от началото на сателитните комуникации у нас
Американската въздушна база Андерсън на остров Гуам отвори врати за медиен тур
Американската въздушна база "Андерсън" на остров Гуам отвори врати за медиен тур