НОВИНИ

Джанет Джаксън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джаксън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контактмюзик“. 50-годишната сестра на поп легендата Майкъл Джаксън пусна фотографията в собствения си сайт JanetJackson.com. На нея се вижда как бебето се прозява, докато се гушка в майка си. Под снимката тя пише: „Моето бебе и аз след час дрямка“.

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:29, 15.04.2017
Чете се за: 00:50 мин.
Още
Джанет Джаксън показа снимка на новородения си син

Новината идва броени дни, след като стана ясно, че Джанет се развежда с бащата на детето си. Американските медии разпространиха информация, според която тя и катарския бизнесмен Уисам Ал Мана, който е неин трети пореден съпруг, вече не са заедно. По време на своята бременност звездата стоеше настрана от обществения живот. Тя дори отмени няколко дати от световното си турне „Unbreakable“, преди през април да изненада почитателите си с новината, че носи дете.

Представител на Джаксън не потвърди съобщенията, като според различните медии има различни причини за раздялата. Според таблоида „Мейл он съндей“ раздялата е приятелска и певицата ще живее със сина си в Лондон. Според американското издание „Пейдж сикс“ на „Ню Йорк поуст“, Мана се е опитвал да оказва твърде много контрол върху съпругата си. Изданието цитира източник, според който той е настоявал Джаксън да се облича по-скромно и да ограничи провокативните танци по време на изпълненията си.

Досега певицата не е говорила много за съпруга си, чиято компания продава луксозни стоки в редица държави от Персийския залив и притежава състояние в размер на 1 млрд. долара. Двамата се ожениха на частна церемония през 2012 г. Междувременно близки на певицата твърдят, че е много доволна от получената свобода и с удоволствие отделя цялото внимание за новородения си син.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Благодатният огън слезе в църквата на Божи гроб в Йерусалим
Благодатният огън слезе в църквата на Божи гроб в Йерусалим
Нови елементи се прибавят към великденските традиции в Румъния
Нови елементи се прибавят към великденските традиции в Румъния