НОВИНИ

​Дженифър Лорънс се сгоди за приятеля си Кук Марони​

Носителката на Оскар Дженифър Лорънс се сгоди с приятеля си Кук Марони, каза неин представител пред американските медии. 28-годишната звезда от „Игрите на глада“ предизвика слухови за годеж, след като бе видяна да носи пръстен, докато беше с Марони, 34-годишен дилър на изкуства, в Ню Йорк миналия уикенд.

bnt avatar logo
от БГНЕС
23:14, 06.02.2019
Чете се за: 00:36 мин.
Още
​дженифър лорънс сгоди приятеля кук марони​

Лорънс, една от най-високо платените актриси в света, спечели Оскар за най-добра актриса за участието си във филма Silver Linings Playbook. Все още не е обявена дата на сватбата.

Съобщава се, че двойката се е срещнала за първи път, когато са били запознати миналата година от дългогодишната приятелка на Лорънс Лаура Симпсън, която я придружила за наградите на филма „Оскар“ през 2014 г., съобщават медиите в САЩ.

;

Лорънс, която участва в шпионския трилър Red sparrow, каза пред Entertainment Tonight преди излизането на филма, че планира да вземе почивка като актьор, за да се съсредоточи върху политическа активност. Тя каза, че този ход е насочен към увеличаване на "младите хора, ангажирани политически".

Лорънс, една от първите големи актриси, които обсъдиха разликата в заплащането на Холивуд през 2015 г., също обедини усилията си със звездите Камерън Диас и Адел по време на женския март 2018 г. в Лос Анджелис, на който бяха отправени призиви за правата на жените и равенството. Марони е директор в галерията Гладстоун в Ню Йорк, съобщи USA Today.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Промените в Наказателния кодекс влизат за окончателно гласуване в парламента
Промените в Наказателния кодекс влизат за окончателно гласуване в парламента
Премиера на най-новия български детски филм Смартфонът беглец
Премиера на най-новия български детски филм "Смартфонът беглец"