НОВИНИ

Джордж Клуни ще получи по 1 милион долара на епизод от сериала "Параграф 22"

Близо 20 години след като напусна сериала "Спешно отделение" и се отдаде на филмова кариера, наложила го като едно от най-големите имена в Холивуд, актьорът, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни ще се завърне към телевизията с поредицата "Параграф 22", предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
17:05, 14.01.2018
Чете се за: 00:36 мин.
Още
джордж клуни получи милион долара епизод сериала параграф

Клуни ще продуцира и режисира минисериала от шест епизода, адаптиран по едноименния култов роман на Джоузеф Хелър, и ще изпълни роля в него. Зрителите ще видят актьора в образа на полковник Каткарт.
В интервю за "Холивуд рипортър" президентката на "Парамаунт телевижън" Ейми Пауъл е разкрила, че за участието си в поредицата 56-годишният Джордж Клуни ще получи по един милион долара на епизод.

Неназован източник, запознат с проекта, междувременно е потвърдил разпространената в други американски медии информация, че се водят преговори за излъчването на "Параграф 22" в стрийминг платформата Хулу.
Джордж Клуни е поредната водеща холивудска звезда след Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Робърт де Ниро и Майкъл Дъглас, която през последните години насочи вниманието си към малкия екран.

Пътят на Джордж Клуни към славата тръгва от телевизията. След скромни роли в сериали като "Розан", актьорът прави големия си пробив като д-р Дъг Рос в хитовата медицинска драма "Спешно отделение". Клуни напуска сериала през 1999 г., успявайки впоследствие да се нареди сред водещите звезди на Холивуд.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новата седмица започва със снеговалежи
Новата седмица започва със снеговалежи
Нетаняху на първа визита на израелски премиер в Индия от 15 години насам
Нетаняху на първа визита на израелски премиер в Индия от 15 години насам