Звездната двойка Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин е била забелязана в обредната зала на съда в Ню Йорк в четвъртък 13.09.2018 г. Предполагаше се, че са там, за да вземат разрешителното си за брак, но сега стана ясно, че щастливата двойка е решила да се ожени тогава и планират тържество с приятели и роднини в Канада, което вероятно ще се състои в следващата седмица, съобщи "Контактмюзик".

© снимка: Instagram

Източник е споделил пред списание "Пийпъл", че "те продължиха напред, без да слушат никого. Ще имат голямо празненство пред Господ и всички, които обичат." Джъстин потвърди годежа си с Хейли само няколко дни след като и предложи по време на пътуване до Бахамите миналия месец.

Изглежда Хейли от своя страна е избрала да остави кариерата си на малко по-заден план, за да може да прекарва повече време с годеника си. Попитана защо не е приела повечето от ангажиментите свързани със Седмицата на модата в Ню Йорк тази година тя отговори, че "опитах се да ги подбирам, защото исках да имам време, което да прекарвам почивайки си и да бъда със семейството и годеника ми."

Джъстин Бийбър се сгоди за манекенката Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър се сгоди за манекенката Хейли Болдуин

Канадската поп-звезда Джъстин Бийбър се е сгодил за модела Хейли Болдуин. Според изданието TMZ 24-годишният Джъстин е направил предложение на любимата...