НОВИНИ

Джъстин Тимбърлейк получи най-много номинации за наградите "Изборът на децата"

Певецът Джъстин Тимбърлейк води със седем номинации за наградите "Изборът на децата" на детския телевизионен канал "Никълодион", следван от актьора Кевин Харт, който получи шест, съобщи Контактмюзик.

джъстин тимбърлейк получи номинации наградите изборът децата
bnt avatar logo
от БНТ
20:58, 02.02.2017
Чете се за: 01:16 мин.
Още

Тимбърлейк е номиниран за любим певец, любима песен, любимо видео за "Can't Stop the Feeling!", любим глас от анимационен филм за "Тролчета" и любим неприятел.

Кевин Харт е номиниран също за любим глас от анимационен филм за "Сами вкъщи". Той има и две номинации в категорията най-добри приятели за екранната си дружба с Дуейн Джонсън в "Агент и 1/2" и с Айс Кюб в "Ченге за един ден 2". Кевин Харт претендира за награда и в категориите за любим актьор, най-желан домашен любимец и любим злодей.

С по пет номинации са филмите"Ловци на духове" и "Rogue One: История от Междузвездни войни".
"Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", "Rogue One: История от Междузвездни войни", "Драконът, моят приятел", "Първият отмъстител: Войната на героите","Костенурките нинджа: На светло" са номинираните за любим филм.

Джъстин Бийбър е номиниран в категорията за любим певец заедно с Дрейк, Бруно Марс, Шон Мендес, Джъстин Тимбърлейк и Уикенд.

В категорията за най-добра певица си съперничат Бионсе, Ариана Гранде, Селена Гомес и Риана.
Бруно Марс е с три номинации. Останалите две са за любима глобална музикална звезда и за най-добра песен за хита "24K Magic".

В категорията за любима глобална музикална звезда съперници на Бруно Марс са австралийците "Файв секъндс ъв съмър", корейците БИГБЕНГ, британките "Литъл микс", шведката Зара Ларсон и колумбийката Шакира.

За любима песен са номинирани също "Can't Stop the Feeling" на Джъстин Тимбърлейк, "Heathens" на "Туенти уан пайлътс", "Work From Home" на "Фифт хармъни" и "Send My Love (To Your New Lover)" на Адел.

За първи път наградите имат и категория любим диджей/изпълнител на електронна денс музика. Номинираните в нея са Калвин Харис, "Мейджър Лейзър" и Скрилекс.

Във филмовите категории за любим актьор си съперничат Бен Афлек, Уил Арнет, Хенри Кавил, Робърт Дауни младши, Крис Еванс, Крис Хемсуърт. За най-добра актриса са номинирани Ейми Адамс, Меган Фокс, Скарлет Йохансон, Фелисити Джоунс, Мелиса Маккарти, Кристен Уиг.

Победителите в различните категории се определят с гласуване на феновете. Церемонията за наградите "Изборът на децата" е насрочена за 11 март в Ингълуд, Калифорния. Водещ ще бъде спортистът Джон Сина.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Корабособствениците със задължителна застраховка за моряците
Корабособствениците със задължителна застраховка за моряците
По света и у нас със специален подарък за Стоянка Мутафова
"По света и у нас" със специален подарък за Стоянка Мутафова