НОВИНИ

Канадският премиер предизвика шок сред посетители на заведение в Манила

Канадският премиер Джъстин Трюдо минаваше от една маса на друга, разговаряше с хората и позираше за селфита днес в заведение от верига за бързо хранене в Манила, където очарова хората за втори път през последните две години, предаде Ройтерс.

bnt avatar logo
от БТА
20:09, 12.11.2017
Чете се за: 00:45 мин.
Още

Трюдо, който е в Манила за срещата на регионалните лидери, се отби в ресторант за бързо хранене след посещение в съседна акушеро-гинекологична клиника, която подкрепя семейно планиране - трудна тема в населените предимно с католици Филипини.

Той поздрави почти всички в заведението, ръкува се и се прегръща с фенове, след като си поръча пържено пиле и ягодов шейк.

"Мога ли да си го взема за из път? Ще го ям в колата", каза Трюдо, след което мина зад щанда за снимка с персонала.

По-рано, когато кацна на летище "Кларк", усмихнатият Трюдо

се смеси с множество от деца, събрали се, за да поздравят официалните лица, пристигащи за срещата на върха (на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия - АСЕАН). С някои той се поздрави чрез жеста "дай пет", а на други помаха.

При предишното си посещение в Манила канадският премиер спечели анкета на Туитър с хаштаг APEChottie, в която хората бяха помолени да гласуват за най-привлекателен лидер на срещата на високо равнище на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество (АТИС) през 2015 година.

"Той е толкова красив! И е толкова мил", каза 29-годишната Рина Апарисио, която бе сред клиентите на ресторанта за бързо хранене. "Помолих за селфи и той веднага се съгласи", добави тя.

Пред заведението стотици хора скандираха, докато Трюдо се качваше в автомобила си, махайки на импровизираните плакати с надпис "Добре дошли във Филипините!".


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рахой: Каталуния е на всички, тя трябва да бъде свободна и демократична
Рахой: Каталуния е на всички, тя трябва да бъде свободна и демократична
​Доброволци събраха жълъди за семена от Борисовата градина
​Доброволци събраха жълъди за семена от Борисовата градина