НОВИНИ

Екипът на Дзукеро пристигна в Русе

Какво е да работиш за Дзукеро. Световноизвестната звезда ще представи новия си албум „Black cat” на 17-и ноември в зала „Булстрад Арена“ в Русе. Италианецът Марко Вануци е част от екипа му. Специално за БНТ 2 той сподели какво е да си зад сцената и разкри истинското лице на Дзукеро.

bnt avatar logo
от Ива Колева
20:46, 10.10.2016
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

Марко Вануци отговаря за турнетата на Дзукеро от години. Свикнал е да се грижи за италианския изпълнител и споделя, че той е скромен човек. Светлините на прожекторите не изкушават Марко. Предпочита да е зад кулисите, където често е по-напрегнато, отколкото на сцената.

Марко Вануци
„Аз съм свикнал да съм бекстейдж, в сянката на прожекторите – там е моето място.“

Марко Вануци се грижи на Дзукеро да не му липсва нищо. Певецът обаче не е заявил никакви изисквания за храната и напитките, с които ще го посрещне Русе. 61-годишният изпълнител Адeлмо Форначaри е известен на феновете си с детския си прякор Дзукеро, което на италиански значи „захар“. Получил го е заради добрия си нрав. Марко Вануци потвърждава това.

Марко Вануци
„Професионалист в душата си, в костите си, както казват. Един изключително разбран човек, много забавен човек, никога не ни е създавал проблеми.“

Екипът на Дзукеро е международен. На сцената в Русе той ще излезе с 14 музиканти и обещава да пее над 2 часа. Марко Вануци споделя още, че мегазвездата колекционира шапки и вече има над 300. Често обича да казва, че където остави шапката си, там е неговият дом. И Вануци е убеден, че това ще се случи и в Русе.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Пабло и портретите
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Пабло и портретите
Първата жена президент на Естония встъпи в длъжност
Първата жена президент на Естония встъпи в длъжност