НОВИНИ

Ед Шийран ще сформира собствена момчешка група

Британската поп звезда Ед Шийран разкри, че възнамерява да сформира собствена момчешка група, която да обикаля с него по турнета, и прави прослушвания за членовете ѝ, пише в. "Дейли мирър". В интервю за новото издание на сп. "Ролинг стоун" певецът призна, че е написал няколко песни за бъдещата банда.

bnt avatar logo
от Даниел Михайлов Източник: БТА
10:37, 08.03.2017
Чете се за: 01:22 мин.
Още
шийран сформира собствена момчешка група

Докато говореше за хита си "Castle on the Hill", Ед Шийран каза:

"Тя е наистина скромна. Суперпоп, но очевидно достоверна. Ще събера три или четири момчета и ще представя всички песни, като ги взема на турне по стадионите с мен".

"Искам да отида до всеки стадион. Като Джордж Стрейт - той прави турнета по стадионите на всеки четири години и после си почива", добави той.
Каквито и песни да е написал Ед Шийран за проекта си за момчешка група, сред тях най-вероятно има сърцераздирателни парчета, тъй като той наскоро каза, че "най-добрите песни" идват от писането за болката.

"Мисля, че най-добрите песни за всички времена произлизат от болката, но определено пишейки, можеш да се доближиш до тях и когато си щастлив", каза 26-годишният певец.

Преди това британският изпълнител заяви, че е трябвало да намери ново вдъхновение за третия си албум "Divide", тъй като стабилната му връзка с приятелката му Чери Сийборн го е затруднявала при писането на песни за раздяла.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Омбудсманът Mая Mанолова се обяви срещу храните второ качество
Омбудсманът Mая Mанолова се обяви срещу храните второ качество
Десет ключови изобретения, направени от жени
Десет ключови изобретения, направени от жени