НОВИНИ

Ед Шийран поема на грандиозно европейско турне

Поп звездата Ед Шийран обяви подробности за предстоящото си европейско турне, което ще се състои през 2018 г. Той планира редица изпълнения на Стария континент, като ще започне от Ирландия на 4 и 5 май и ще завърши във Варшава на 11 август, съобщи в. „Сън“.

bnt avatar logo
от Даниел Михайлов БГНЕС
10:27, 29.06.2017
Чете се за: 01:05 мин.
Още
шийрън поема грандиозно европейско турне

Артистът ще се появи още в Холандия, Белгия, Франция, Швеция, Германия, Швейцария и други. Няма да има предварителна продажба на билети, като всички те ще бъдат пуснати на 8 юли тази година.

На всички концерти феновете ще трябва да носят своите билети, потвърждение на резервацията и кредитна карта, както и валиден документ за самоличност, а в противен случай няма да бъдат допуснати до шоуто.

Наскоро хитовият изпълнител призна, че работи по четвъртия си албум от 6 години и все още се нуждае от допълнителни "три или четири" преди да го издаде. По думите му проектът, който вероятно ще бъде озаглавен "Събтрак", ще се откроява с много музикална експерименталност и акустични изпълнения.

Рижавият музикант обаче е скептичен, че някое от парчетата ще влезе в класациите по начина, по който "Shape Of You" или "Castle of the Hill".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дженифър Гарнър и Бен Афлек заедно на Бахамите
Дженифър Гарнър и Бен Афлек заедно на Бахамите
Румънското правителство премахва плоския данък
Румънското правителство премахва плоския данък