Двама души бяха ранени в нова експлозия в Остин, столицата на щата Тексас тази нощ. По-рано този месец при три други взрива бяха убити двама и ранени двама души в същия град. За момента не са известни причините за експлозията.

Властите в Остин обявиха награда за всяка информация, свързана с експлозиите в града през последния месец. Дори повишиха сумата от 50 000 на 115 00 долара за сведения, които биха довели до арест на виновниците за първите три експлозии.

На 2 март при взривяването на бомба в къща в източен Остин загина 39-годишен мъж. На 12 март в други райони на града избухнаха две бомби. Убит беше 17-годишен младеж, а майка му и възрастна жена бяха ранени.

При поредната експлозия вчера пострадаха още двама души на около 20 години. Все още не се знае какво е предизвикало инцидента. Служители по сигурността допускат, че предишните експлозии са свързани и може би са мотивирани от омраза, но не изключват и други мотиви.

Серия от бомбени нападения в Тексас

Серия от бомбени нападения в Тексас

Двама души загинаха, а други двама са ранени при серия от бомбени нападения в Остин, щата Тексас. Неизвестен подател изпращал колети до жилища, които...

© БТА